• Blomster - pasen 2021 - Blomster
  Blogpost pasen 2021
  terug naar het blog overzicht
  Published | 27 maart 2021

  Blomster – pasen 2021

  Blomster – zowel de winkel als de webshop – zullen tot en met woensdag 7 april 2021 pauzeren. U kunt gerust een bestelling plaatsen, maar deze zal ten vroegste vanaf donderdag 8 april 2021 ingepland kunnen worden.

  Als toeleverancier van een aantal sectoren – Opera Ballet Vlaanderen, kappers en horecazaken, kantoren, evenementenbureaus en cateringbedrijven en tenslotte verloofde koppels die hun bruiloft willen vieren – die door de covid-19 pandemie al bijna een jaar gesloten zijn, is het voor Blomster zeer moeilijk om doorlopend verse bloemen te voorzien en tegelijk trachten te vermijden dat er weinig of niets dient verspild te worden. Dit is de voorbije vijf jaar steeds gelukt, maar het wordt wel elke week moeilijker. Het is duidelijk dat we nog een hele tijd in deze situatie zullen zitten en ik wens me even rustig te bezinnen over deze evolutie en hoe ze aan te pakken opdat ik mijn passie voor prachtige bloemen en planten met jullie kan blijven delen.

  In tussentijd werken we verder aan de tweede editie van de gedrukte nieuwsbrief en bereiden we een tentoonstelling voor met het werk van Shruti Mehta. Het belooft heel mooi te worden!

  Alvast ontzettend bedankt voor jullie steun en begrip.
  Groetjes en graag tot binnenkort!
  Jonas